Blog

Er heerlijk ontspannen even helemaal uit tijdens de feestdagen? Verblijf tijdens de kerstvakantie in Zeeland in een vakantiewoning van Blue Green Holiday. Genieten van elkaar en alles wat het mooie Zeeland te bieden heeft.

Tijdens uw vakantie een dagje shoppen. Dat is geen probleem, want u kunt heel goed winkelen in Zeeland. Wij zetten een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje, zodat u uit verschillende Zeeuwse steden kunt kiezen.

In 2019 en 2020 vieren we dat het Koninkrijk der Nederlanden 75 jaar geleden is bevrijd en dat we sindsdien in vrijheid leven. In Zeeland is er tot half november volop aandacht voor 75 jaar vrijheid en de Slag om de Schelde.

Nationaal Park Oosterschelde is eigenlijk wel het visitekaartje van Zeeland. Wanneer u in Zeeland op vakantie bent is een bezoekje aan dit dynamische natuurgebied zeker de moeite waard.

Op vakantie in Kamperland? Boek dan één van de appartementen in Kamperland welke sinds augustus 2019 in ons aanbod van vakantiehuizen in Zeeland te vinden zijn. Wij lichten deze drie appartementen graag voor u uit.

Pagina 1 van 6